Konsultation

Idag var jag iväg på min konsultation. Dagen fram tills dess blev aningen mer kaotisk än väntat.
 
Det började okay, även om jag hade galet svårt att ta mig upp och ut. Tvingade mig till slut upp och iväg till familjeförskolan för att strax därpå bli uppringd av dagis om att dom misstänkte ögoninflammation på Ellie. Ringde till hennes vårdcentral men allt jag fick var en telefontid många timmar senare så jag knatade upp till vårdcentralen här i närheten, listade om henne och fick en besökstid. Score! Efter detta stressade jag hemåt med Olof i telefon för att försöka planera om eftermiddagen. Tid på vårdcentralen här uppe en timme innan mitt andra möte i stan och vips kunde jag inte ha med mig Ellie så Olof fick hoppa över sin lunch så att han kunde gå tidigare från jobbet.
 
Ja, Ellie har ögoninflammation. Den är dock inte så illa så ingen salva i första hand utan bara mängder av tvättande. Hon är inte så kladdig utan mest röd i ögonen, gnuggar endel så då släpper jag allt och drar med henne till badrummet för att torka ögon och tvätta händer. Som tur är är hon superredig och går utan att gnälla med på att torka. Som plåster på såren köpte jag en ängel och ett par nya handdukar till henne :)
 
Iaf, efter att ha hunnit både vc-besök och en snabb tur in på Ica så åkte jag vidare på mitt möte. Det blev en oväntad twist, för att nå det resultatet jag önskar måste det brytas ben och det är bara att räkna med vidrig smärta. Nu inväntas ny remiss med en ny konsultation och mejl med offert. Vad som händer sen beror helt på vad notan beräknas sluta på. Spännande och läskigt. 
Jag kommer berätta mer, så fort jag vet lite mer själv och om detta blir av.
 
Tokungen härom morgonen. Före 4 kom hon upp och skulle titta på Dora, det fick hon inte så efter ett tag somnade hon om nere vid Olofs fötter. Dom låg så gott där så jag passade såklart på att smygfota när jag var uppe och gav lillbrorsan lite käk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback