Skoshopping

Jag och min "stora" lilla unge begav oss till Överby idag för att titta på skor. 
 
 
Varmfodrad Känga
 
 
Dessa hade jag mer än gärna köpt till Ellie, tokcoola. Jag försökte även med ett par olika typer av svarta kängor/stövlar och ett par röda boots med icke. Ellie hade bestämt sig.
 
Varmfodrad Stövel
Hon har redan rejälare kängor och varmfodrade gummistövlar men för att få henne att sluta envisas med att gå i gympaskor så ville jag ha ett par nya vardagsskor. Jaja, Ellie önskade, Ellie fick. Det är ju trots allt roligt när hon själv är med och bestämmer vad hon tycker om, även om dessa ljusa känns sjukt opraktiska i höstslasket. 
 
Egentligen var det främst jag som behövde skor och det bidde det till min mans stora förtjusning. Han avskyr mina gamla (underbart sköna) vinterstövlar som jag envist går i. 
 
Boots
Dessa till vardags.
 
och dessa hoppas jag ska kunnna hänga med ut i pulkabacken
 
Varmfodrad Stövel
 
Shoppingen förflöt riktigt smidigt, även om jag icke gav mig tid att kolla igenom allt som fanns och det blev endast en butik. Tyvärr slutade det inget vidare när vi väl stod i kassan, Ellie slog hakan i kassadisken så jag bar en ledsen dotter hela vägen ut till bilen. Ikväll har hon klagat över ont i tänderna, är det inte bättre imorgon får det nog bli ett samtal till tandläkaren. När hon berättade för sin far var det dock med riktig mysröst som hon berättade att hon slagit sig och att jag kramat henne. Vilken härlig eftermiddag vi haft! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback