Sömnlösheten

Ett bra tag fungerade ljudböckerna för att jag skulle somna, innan det så somnade jag t.o.m utan. Nu fungerar ingenting. Okay, jag ligger inte vaken till 4-5 så som jag kan göra ibland men 2-3 är alldeles för länge det också när man har barn att gå upp med både på natten och på morgonen. 
Jag ligger i timmar och lyssnar på ljudboken, myser med man och djur och när det gått lite för lång tid så börjar hela kroppen klia. Överallt kliar jag sönder mig i ren nattklåda. Igår natt kliade jag sönder ett födelsemärke så jag fick gå upp mitt i natten och plåstra om mig då det inte ville sluta blöda.  När kliandet drar igång vill jag inget hellre att att kliva upp och strunta i försöken att sova men så är det ju som sagt det där med att ha barn, jag måste sova för att orka. Alltså är det bara att ligga kvar, vrida mig, klia mig och göra mitt bästa för att söva mig själv med långa djupa andetag. 
Idag försöker jag se fördelen i att jag är vaken, på så sätt upptäckte jag att Olof kört en tvättmaskin som han sen måste glömt när han gick och la sig så jag har precis hängt upp allt. 
I övrigt är jag mest tacksam över att det är helg så att vi kan turas om att ta Devin på nätterna. (Olof har gått upp i tid på jobbet denna veckan så då frågade han om jag kunde ta nätterna)
 
Nej, på det här sättet kommer jag inte somna. Tillbaka till ljudboken och kliandet, hoppas det senare ger sig innan vi ska till badhotellet och jag måste visa mig i bikini.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback