Uppe med tuppen

Devin sover fortfarande, 9 timmar i sträck än så länge. Lovely! Ellie däremot måste ha drömt någon mardröm för hon vaknade ledsen och ville bli utburen till oss 6:50 och sen somnade hon inte om. Jag känner mig ändå rätt nöjd, somnade tidigt igår så jag fick typ 7½ timmar ostörd sömn inatt. Okay, jag är trött ändå men jag känner mig ändå någorlunda som en människa.
 
Idag fyller Devin 4 månader, tänkte slänga upp lite bilder senare och skriva lite :) Hade tänkt fel på bvc-tid, det var ju inte förrän nästa vecka. Spännande ska det bli för då har vi inte varit där på en månad. 
 
Nä, jag ska nog passa på att dra på lite kaffe innan jag går när jag ändå är vaken. För första gången är jag tacksam för Devins hosta, har hört honom hosta lite nu på morgonen så jag vet att han lever därinne. Hur kan man längta så efter att dom ska sova hela nätter och sen bli så orolig när dom väl gör det? Fler som känner igen sig?
 
Kör en bild på min stora unge så länge. Här leker hon med Elvira efter dagis (visste inte om jag fick lägga ut en bild på dom båda). Dom brukar gå hem samtidigt så då är det ofta som dom leker ett bra tag innan vi får med dom hem. Dagen där här bilden togs så tog det 1½ timme att hämta från dagis trots att vi nästan bor precis bredvid. Det kan det absolut vara värt, det är så roligt att stå och titta på hur bra dom leker tillsammans. 
 
Kaffe var det ju ja...

Kommentarer
Postat av: gnbn

Haha ja tänker också så "har något hänt eller??" ifall dom sover för bra ;D man borde bara njuuuta istället!

2012-11-23 @ 14:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback