Slutrecension om AirWick

Har hunnit ha doftpinnarna hemma ett tag och jag är helt klart nöjd. Förra helgen var vi ju bortresta och när vi kom hem igen luktade det inte det minsta unket, trots kattlåda. Istället luktade det gott från AirWicken i hallen. Ellies rum luktar inte lika instängt längre, även om vi har dörren stängd mycket under dagarna. 
 
Mitt främsta val är fortfarande aromalampor med eteriska oljor men eftersom jag inte tänder dom varje dag så passar även AirWicken in väldigt bra, den finns ju alltid där och den håller sig i flera veckor. 
 
Jag rekomenderar helt klart att testa. Ta det lite lugnt med pinnarna bara, dom 6 som följer med är alldeles för mycket att stoppa i på en gång om man inte har ett jätterum. 2 st räckte i Ellies rum, annars blev det för starkt och så hade vi 4 i hallen vilket blev ganska starkt men vi spenderar inte så mycket tid just i hallen så det blev perfekt för att sprida doften i lägenheten.
 
Jag ska köpa mig en att ha i badrummet också ;)

Kommentarer
Postat av: Anita

Det var den bästa doft som jag haft, var kanon och luktar så gött! Jag får inga kampanjer, gör jag något fel?? Krama din familj så ses vi snart!

2012-10-19 @ 18:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback