Familj <3

Trots att humöret och orken inte helt och hållet är på topp just nu så går jag ändå i någon form av lyckorus som bryter igenom flera gånger om dagen. Jag springer runt som en tok och pussar på både barnen och mannen. Jösses vad jag älskar dom alla tre! Hoppade fram till Ellie förut när hon satt och åt risifrutti, gav henne en smällkyss på pannan och sa att jag älskade henne. "Såklart" blev hennes svar. Underbart att hon tar sin mammas kärlek som så självklar, precis som det ska vara. Devin får också utstå en massa pussande och kramande, även när han sover. För att inte tala om alla pussar, kramar och tjuvnyp jag utdelar till maken. Jag tror helt enkelt att mitt hjärta svämmar över av kärlek och jag bara måste få sprida ut det lite på mina älskade. Visst låter det sliskigt men just nu är det min verklighet. 
Om drygt en månad åker Ellie med sin farmor till Köpenhamn. Jag kommer sakna henne något fruktansvärt även om jag vet att hon kommer ha det helt underbart. Hon får flera dagar med farmor, farbror Erik och Lea och jag vet att hon kommer se till att hon får stå i centrum vilket hon kommer stornjuta av. 
Vi andra ska till Göteborg och sova på hotell, jag har bokat ett rum på Hotell Örgryte. Ska bli härligt!
 
Innan jag återgår till mitt nya beroende "Jane by Design" så blir det en bildbomb på mina älsklingar.
 
Jag tror att vår pojk är rätt lång... ;)
 

Kommentarer
Postat av: Fia - mamma till Lucas & gravid

Vilka fina bilder :)

Svar: Tack, jag slarvar alldeles för mycket med att ta bilder så det är dags att ta mig i kragen. Lillen växer ju så fort så det gäller att hänga med :)
Lina Danielski

2012-09-20 @ 09:14:10
Postat av: Anita

Vad Devin har växt! Du har en sådan underbar familj så jag förstår du delar ut så mycket pussar :) Kram
Älskar er

2012-09-20 @ 19:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback