Överby

Igår kände jag ett gigantiskt behov av att komma ut lite så jag och Ellie tog oss en tur till Överby. Hann med en snabbsväng på Cubus innan det var dags för Ellies toabesök #1. In på MakeUpStore för att snabbt köpa concealer, underbara Ellie höll mig snällt i handen hela tiden och pillade inte på någonting *puhh*. In på PysslaMera för att köpa filttyg till Devins sängmobil, lycklig Ellie fick köpa cupcakes-formar med Dora. Sen vågade jag inte prova lyckan med mer affärstittande utan istället gick vi och tog en fika. Ellie hann dricka sin festis och provsmaka skumraketen och jag fick i mig ett par klunkar av min 36-kronors-latte. Sen var det dags för toabesök #2 så bara att ställa bort brickan och gå tillbaka till toaletterna :)
Ellie fick leka med diverse aktiviteter innan vi gick vidare till det andra huset där Ellie bland annat tog en avvikare in på Partaj där hon önskade sig shotglas som man kan sätta på fingrarna, jomenvisst. Så var det dags för toabesök #3. En snabbis in på H&M för köp av foundationsborste. Ellie hittade en öppnad borste som låg på en hylla som hon passade på att "måla golvet" med. Bestämde mig för att en viss 3-åring nog började bli lite trött och fick det bekräftat när hon gallskrek över att jag envisades med att hålla henne i handen i rulltrappan. Vilka blickar jag fick från folk sen när hon var arg på mig och gick o snyftade utan att jag tröstade henne, jodå, jag är en sån där hemsk människa som ibland låter mitt barn gnälla ibland när saker inte går hennes väg.
Sista anhalt var Maxi. Ellie ännu lite mer knäckt över att hon inte fick en "liten" vagn, jag är tyvärr värdelös på detta med att ha mynt i fickan. Fjäskade med liten dotter genom att ge henne ett ritblock. Tog oss igenom en bit av affären när det började pratas om toabesök #4. Bara att släppa planer på vidare handling, gå till kassan, inse att kortkassan inte kan ge mig pengar över beloppet och toaletten kostar pengar så vidare till kiosken för snabbt extraköp så jag fick en 5-krona. Jodå, ett par små droppar hade hon kvar. 
 
Om jag säger att detta var en ovanligt bra och mysig shoppingtur så förstår ni var min standard ligger. 
 

I det stora hela var det jättetrevligt att komma ut lite bara jag och min stora tjej, älskar att vi kan dela upp oss så man kan få kvalitetstid med barnen var för sig ibland.
 
Tog en hög bilder på Devin nu ikväll, får se när dom kommer in, klockan blev lite mycket efter mitt bad och innan det hade jag en trött pojk på armen. Hög tid för mamman att gå och sova, Ellie är ledig imorgon så då blir det ingen förmiddagssömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback